Citroenschillen gemalen

Citroenschillen gemalen Citroenzeste

Delen: Facebook Twitter Google+
  • Gedroogde citroenschil is even smaakvol als verse schil
  • 100% natuurlijk en zonder extra additieven

Citroenschillen gemalen pot 80g

€ 2,25
  • € 1,99 vanaf 4 stuks en bespaar 12%
leverbaar in 2 - 4 weken

Citroenschillen extra zuiver gemalen 50g

€ 2,75
  • € 2,25 vanaf 5 stuks en bespaar 19%
direct leverbaar

Meer over Citroenschillen gemalen

Citroenschil poeder in recepten gebruiken

Zeste van gedroogde citroenen zonder witte velletje of merg. Deze gedroogde en gemalen schil ruikt puur niet zo fris als verse citroen. Maar in gebak of gerechten geeft het wel de echte frisse citroensmaak, evenveel smaak als verse citroenschil. Je gebruikt het bij bakken, in marinades, groenten, kip, dressings, vis en rijst.

Geteeld zonder pesticiden

Onze extra zuivere gemalen citroenschillen zijn afkomstig van citroenschillen die niet behandeld zijn met pesticiden. Ook de andere citroenschillen voldoen uiteraard aan de strenge normeringen voor voedselveiligheid.

Samenstelling  allergenen info

100% natuurlijke citroenschil zonder toevoegingen.

Gebruik

Citroenschil in gerechten

Het citroenschilpoeder is gedroogde schil dus erg geconcentreerd. Je hebt slechts 1/3 nodig van de aangegeven hoeveelheid verse citroenschil in een recept.

Ervaringen van klanten met Citroenschillen gemalen

Eindelijk ook bio!

door Marc op
“Sinds we hier ook citroenpoeder vinden waar geen pesticiden gebruikt worden, gebruiken we dit poeder. Het geeft een lekkere frisse smaak aan veel van onze lievelingsgerechten.”

niet biologisch

door Angelique op
“Bij navraag bleken citroenen helaas niet biologisch geteeld, dat is echt heel jammer.”

Het RUIKT niet eens naar citroen...

door Eva op
“Ik koos dit product omdat het mij handig leek in huis te hebben op de momenten dat ik citroenschil nodig had en geen citroenen in huis. Het schijn geconcentreerder te zijn dan echte citroenschil én net zo fris te ruiken. Mijn mening: het ruikt muffig (ik kan er geen citroengeur aan ontdekken) en qua smaak... ik heb geen citroensmaak geproefd helaas... ”

Deel je mening over Citroenschillen gemalen met andere klanten.

Disclaimer: Deze persoonlijke meningen van onze klanten worden letterlijk gepubliceerd en vervangen geen professioneel advies. De publicatie van deze meningen betekent niet dat Gekruid hiermee akkoord gaat. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze meningen of de publicatie hiervan. Waarom dit bericht?

Onze kwaliteitsgaranties voor Citroenschillen gemalen

  • 100% puur
    Dit product is 100% zuiver en bevat geen toegevoegde stoffen
  • Kwaliteit gegarandeerd
    Dit product voldoet aan de strengste normen en richtlijnen voor kwaliteit, voedselveiligheid en milieu.

Nog een vraag over Citroenschillen gemalen?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.